Beauty Pass

Rp 325.000

(9 customer reviews)
 Price Include VAT.
 Overseas Shipping Available.

Product details

Description

The Beauty Pass – Around the World Palette features 12 colors, including shimmering gold, deep burgundy and brown shades, that can be used for your every day’s look. Very pigmented in colors, the matte color can easily blend, while the shimmer colors are so buttery, they can have the appearances of a wet look by just using your hands. Suitable for all the #BOSBABE who are always busy & on the go mode.

This product is really safe, BPOM approved ingredients, cruelty-free and 100% vegan-friendly on-the-go palette, since the founder was creating this while she’s pregnant so she makes sure that this palette will be mom’s friendly product.

Additional information

Weight 300 g
Dimensions 13 × 10 × 3 cm

Matte Eyeshadow

Talc, Mica, Nylon-12, Silica, Dimethicone, Zinc Myristate, Caprylic/Capric Triglyceride, Triethoxycaprylylsilane, Magnesium Stearate, Polymethylsilsesquioxane, Helianthus Annuus Seed Oil, Phenoxyethanol, Methicone, Borago Officinalis Extract, Alumina, BHT, Ascorbyl Palmitate

This products may contain :

CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77742, CI 77266, CI 15850


Metallic Eyeshadow

Synthetic Fluorphlogite, Mica, Caprylic/Capric Triglyceride, Dimethicone, Talc, Diisostearyl Malate, Zinc Myristate, Magnesium Stearate, Helianthus Annuus Seed Oil, Silica, Triethoxycaprylylsilane, Phenoxyethanol, Methicone, Tin Oxide, Borago Officinalis Extract, BHT, Ascorbyl Palmitate

This products may contain :

CI 77019, CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 16035, CI 42090, CI 75470, CI 77266


BPOM Registration and Approval ID : NA18181206665

9 reviews for Beauty Pass

  1. Shinta Ayu

    Warna-warnanya bagus banget very pigmented, ukurannya simple buat dibawa kemana-mana dan yang paling oke easy to blend. Recommended!

  2. Rissa Lippielust

    My first impression about this product is simple: OBSESSED!
    Pigmentasinya oke banget, baik yang matte maupun shimmers. And 1 warna shimmer duochrome yang mengingatkan aku sama Slytherin? yaitu London. Warna-warna matte-nya terasa buttery dan warna-warna shimmernya sesuai klaim, terlihat intense. Menurutku pallete ini cocok buat yang mau belajar eksplor warna untuk eyeshadow, karena variasi warnanya banyak. Recommended gak? Quality-wise , YES! Jangan lupa produk ini gak diujicobakan pada hewan, VEGAN, dan ECOCERT certified ingredients, yang paling penting adalah ini produk lokal. BANGGA!

  3. Jovi Adiguna

    Cakep banget local brand ini!
    Dan aku notice satu warna nya shade “London”
    Mirip sama Natasha Denana yang aku punya. Semacem “dupe” nya gitu malah creamyan yang BOS. Sumpah ini dasyat banget. Buatan Indonesia So proud!

  4. Sarah Ayuh

    Creamy and SUPER PIGMENTED mattes, intense pretty shimmers, cute packaging warna kepake semua bener-bener warna wearable, compact banget juga pallettenya kecil indah :)!

  5. Sara Robert

    Packagingnya lucu banget. Aku suka banget warnanya cakep-cakep banget. neutrals gitu, tapi ada pops of colornya gitu loh!
    Ini literally one pallete that you need!

  6. Kaylazka (Verified Buyer)

    Love the colors, love the texture, super pigmented, cute and beautiful pallete…absolutely LOVE IT 😗

  7. Marita Febiana (Verified Buyer)

    First impression gue about BOS… pertama dtg salut sama packagingnya… bener2 dibundel seakan2 jgn sampe rusak… Waktu liat dusnya lucu bgt.. cantik… tapiii….sayang bgt… pas gw buka shade yg bandung pecah.. retak dan udah hilang sebagian…. jd maaf ya aku ga kasi bintang 5 utk ini… krn aku g nrima barang dengan utuh.. sayang bgt…
    Tp …klo utk kualitas eyeshadownya sndiri dengan Local brand memang oke punya sih… So pigmented… dan warnanya udah pasti kepake bgt utk sehari2…

  8. Wendy Natashia

    If you want an all-in-one palette, this is for you. The eyeshadows blended well together and seamlessly. You really need to buy it <3

  9. Tania Oktaviani

    All the colours are amazing! I wish I could cover my whole body in it. And…. you don’t need any primer to make the colour POP!

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *